Fersk i REINERTSEN: Per får fart på salget

Per på kontorplassen sin.

Per Amundsen begynte nylig som salgssjef og EPC-leder i REINERTSEN Oslo. Han er 49 år og har erfaring med alt fra engineering og økonomi til salg. Per er bosatt i Drammen sammen med kone og to barn, og selv om han har begynt å jobbe i Oslo, har han ingen planer om å forlate Buskerud med det første. I sitt første innlegg for nyansattbloggen forteller han om sin bakgrunn i bransjen:

”Jeg har bakgrunn som elkraftingeniør og bedriftsøkonom fra midten av 1980-tallet. Fra 2006-2009 tok jeg en erfaringsbasert master i organisasjon og ledelse ved NTNU. Nå kommer jeg fra stillingen som salgssjef for infrastruktur i Draka Norsk Kabel i Drammen. Der jobbet jeg som først ingeniør i ni år fra jeg var nyutdannet. Etter 12 år med andre oppgaver kom jeg tilbake til Draka som salgssjef i 2009. Mellom Draka-periodene var jeg leder for kundesenteret ved EB Nett i Drammen, produktsjef i et IT-selskap og selger i konsulentbransjen.

Etter å ha forsøkt meg på ulike typer salg mot forskjellige markeder har jeg erfart at oppsøkende salg mot bedriftsmarkedet er det jeg trives best med. Derfor er det veldig spennende å begynne i REINERTSEN og være med på å bygge opp et salgs- og leveranseapparat for ENØK-tjenester i bedriftsmarkedet. Det betyr at jeg først og fremst må ut og selge våre tjenester. Men etter hvert som vi får inn kontrakter ønsker vi også å utvide aktiviteten. Etter hvert vil vi bli flere som jobber med dette området, og da får jeg nok også bruk for min etterutdannelse innen ledelse.

Jeg er foreløpig veldig fersk her i REINERTSEN, men i kommende blogginnlegg håper jeg at jeg kan si noe om hvordan vi lykkes i markedet med avtaler og leveranser.»

Vi ønsker Per velkommen i klubben og ser allerede frem til neste innlegg! Er det noen som kan få fart på salgsavdelingen, så er det Per.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: