Fersk i REINERTSEN: Trafikkplanlegging

Cecilia Johansson jobber i REINERTSEN Malmö.

Møt Cecilia! Med sin lange erfaring fra trafikk og miljø er hun en nøkkelperson på REINERTSEN Malmøs kontor. I sitt første blogginnlegg i nyansattserien forteller hun litt om seg selv og sin bakgrunn. Innlegget er på svensk:

”Jag heter Cecilia Johansson och arbetar i Malmö med trafikplanering. Efter civilingenjörsexamen i samhällsbyggnadsteknik vid Luleå Tekniska Universitet har jag arbetat i snart 20 år och skaffat mig en bred erfarenhet inom trafik och miljö.

Jag kommer senast ifrån Inter IKEA Systems Services AB, där jag arbetat med trafik- och parkeringslösningar för varuhus- och shoppingcenteretableringar. Innan dess har jag som konsult arbetat med vägutredningar och förstudier, som utredare och biträdande projektledare. Exempel på fördjupningsuppdrag är miljökonsekvensbeskrivningar, trafikekonomi, buller, luftutsläpp och trafikkapacitet.

Under en period har jag fokuserat på miljöfrågor. Jag arbetade på Länsstyrelse med prövning och tillsyn av tung industri, såsom gruvor och smältverk, samt på Banverket som miljökoordinator i järnvägsbyggnadsprojekt.

Jag har börjat på REINERTSEN eftersom jag såg chansen att jobba med trafikplanering i ett vidare perspektiv med möjlighet att utnyttja hela min erfarenhetsbakgrund.”

Vi håper Cecilia vil trives hos REINERTSEN. Det skal bli spennende å følge henne videre.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: