Ny REBIL fotoklubb

Månedens foto i oktober 2012: ”Bryggekanten” av Christoffer Pisani Ekeli/REINERTSEN Bergen.

Det er mange fotointeresserte i REINERTSEN. Bedriftsidrettslaget REBIL på bergenskontoret har lenge hatt en fotoklubb, og flere av disse bildene er blitt presentert her. Nå har også REBIL Trondheim startet en fotogruppe. Det er i første omgang en klubb for dem som synes det er moro å ta bilder på tur. Fotogjengen håper at folk skal komme seg ut i friluft og samtidig dyrke fotointeressen sin.

I løpet av høsten og vinteren 2012/2013 skal REBIL Trondheim arrangere fotokurs. Disse vil i hovedsak være myntet på dem som ønsker å få utnyttet speilreflekskameraet bedre. Her er det uante muligheter, og det er slettes ikke så vanskelig som mange skal ha det til.

REBIL Trondheim planlegger også å gå til innkjøp av noe tilleggsutstyr som folk kan låne og prøve. Medlemmer oppfordres til å komme med forslag.

Det er opprettet en gruppe på REBILs hjemmeside. Det er i hovedsak ei gruppe for trondheimskontoret, men kommer det besøk fra andre lokasjoner er de selvfølgelig hjertelig velkomne!

I Trondheim er det Christian Jensen som leder fotogruppa, mens Marit Lorentzen har kontroll på bergenserne.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: