Påskjønnelse fra Statoil til instrumentdisiplinen

Mats sparte penger for Statoil.

I forbindelse med et V&M-prosjekt REINERTSEN har på Troll C skulle det installeres 100 m nye tubingrør. Ute på havet dukket det opp krav om overflatebehandling. Gode argumenter ble lagt frem for å sandblåse og male tubingrørene før isolering. Estimat for maling lød på kr 200 000.

Da kravet endelig nådde prosjektgruppa på land ble det umiddelbart utfordret, og etter et dykk i TR-biblioteket fant gruppa frem til relevant styrende dokumentasjon (TR) som angir at gitt materialkvalitet ikke skal males.

Besparelsen på kr 200 000 er et viktig bidrag til Statoils mål om Value for Money («Meir for pængan»), og den resulterte i at Mats M. Åldstedt fikk tildelt twistpose og hilsen fra Hans Jakob Hegge som er områdedirektør for Nordsjøen Øst i Statoil

I tillegg til at vi er beste V&M-leverandør, så er slik innsats med på å gjøre oss til en mer attraktiv leverandør. Flott gjort, Mats!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: