Høstmøte i Norsk Akustisk Selskap

Marius og Magnus er akustikere på vindmølleparkbesøk.

Akustikkgruppen i REINERTSEN deltok på NAS 2012. Her ser vi Marius Berg (Oslo) og Magnus Andreas Johnsen (Trondheim) på vindmølleparkbesøk.

Høstmøtet i Norsk Akustisk Selskap (NAS) er et årlig arrangement, og denne gangen var møtet lagt til Stavanger. 122 akustikere fra hele landet var samlet til faglig utveksling, engasjerende foredrag, utstyrsmesse og festmiddag.

NAS-møtet åpnet med konsert i nye Stavanger konserthus, og senere fulgte to dager fylt med foredrag fra fagmiljøet. Kristian E Meisingset fra REINERTSEN hadde blant annet et innlegg om utfordringer og erfaringer med anvendelige musikklokaler. På hjemreisedagen fikk alle som hadde lyst muligheten til å bli med til Høg-Jæren vindmøllepark. Akustikere fra Sinus fortalte hvordan de hadde løst støyutfordringene som følger med en vindmøllepark.

Vi takker Tønnes Ognedal (Sinus) og Ingjerd Aaraas (NAS-leder/Brekke og Strand) for et meget vellykket arrangement, og gleder oss allerede til neste år!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: