Arctic Shelf Development: Step by Step

Andrey Gavrish, Daria Stolnikova og Anastasia Kargina sto på REINERTSENs stand i ishallen i Murmansk. Relativt godt besøk og en del forespørsler om jobbmuligheter. Et hyggelig avbrekk fra kontordagen.

Den femte «step by step»-konferansen gikk av stabelen i Murmansk denne uken. REINERTSEN NWR hadde sin naturlige plass både under konferansen og på utstillingen i ishallen. Statoil og Total var til stede med sine representanter fra hovedkontorene i Moskva.

På konferansens siste dag holdt konsernsjef Torkild Reinertsen et innlegg om REINERTSENs satsning og planer for fremtida i Russland. Innlegget ble naturligvis holdt på russisk og var ett av foredragene med konkret innhold. Konferansen var preget av at Shtokmann foreløpig er lagt på hylla, da antall deltakere var redusert fra tidligere år.

REINERTSEN knyttet nye kontakter og pågangen av ulike aktører som ønsker å besøke oss er nesten for stor. Vi velger å se fremover og jobbe videre med konkrete oppgaver. Vi går en spennende tid i møte.

Rapport fra Jan Atle Lund, avdelingsleder i REINERTSEN NWR.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: