HiST-prosjekt: Lokale informasjonstjenester

Eirin, Emma, Sara og Elise har jobbet med oppgave hos REINERTSEN i hele høst.

Fem studenter fra Høgskolen i Sør-Trøndelag avdeling for Informatikk og e-læring har jobbet med en prosjektoppgave hos REINERTSEN i høst. Studentene går 2.året på IT-støttet bedriftsutvikling, og har dette semesteret hatt REINERTSEN som case i emnet ”Lokale informasjonstjenester”. I oppgaven har studentene tatt for seg intranettet vårt, sett på hvordan internkommunikasjonen og informasjonsflyten er i dag og utarbeidet forslag til et nytt og forbedret intranett.

Studentene har vært spente og gledet seg til samarbeidet med REINERTSEN. De føler det har gått veldig bra, men gleder seg nå til å komme i mål og ferdigstille arbeidet. Rapporten skal leveres mandag kveld og gruppa sitter med innspurt hos REINERTSEN i dag. «Det har vært herlig å ha unge, blide studenter rundt seg», sier Pia Johansen som har fungert som prosjektleder fra REINERTSEN. Hun har til daglig ansvar for intranett i bedriften og takker studentene for det flotte bidraget.

REINERTSEN vurderer å fornye intranettløsningen, og da passet det veldig godt at HiST-gjengen ønsket å skrive om akkurat våre internsider. Dette er en kick-start for oss! Vi gleder oss til å få rapporten deres og gå videre med intranettprosessen med ny og frisk inspirasjon.

Studentgruppa har bestått av Eirin Haneseth, Emma Ballo, Sara Klevstuen Ulsund, Kristoffer Vordal og Elise Kvam Bustad.

«Vi takker REINERTSEN for at de tar oss i mot med åpne armer og vist stor interesse for prosjektet vårt,» sier Emma.

REINERTSEN sier selv takk, og ønsker alle sammen lykke til med innspurten!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: