Fotokonkurranse: Ditt bilde på forsiden

Ta et blinkskudd som dette!

Toppbildet på Facebook-siden vår har vært med lenge. Nå er det på tide å lage en ny kollasj, og til det trenger vi deres hjelp. Vil du være med på å endre dette bildet? Les videre!

Fotokonkurransen har temaet ”På jobb hos REINERTSEN”. Kategoriene er ”Kontor”, ”Land”, «Fabrikasjon og Installasjon» og ”Offshore”.

Finn frem et gammelt knallskudd eller dokumenter din hverdag på byggeplassen, kontoret og plattformen.

Plukk ut de flotteste bildene dine og post dem på Facebook-siden vår eller send dem i en e-post til helle.stenklov (a) reinertsen.com.

Hver uke plukker vi ut delfinalister som representerer landside, kontor, olje og gass/fabrikasjon og installasjon.

I uke 50 samler vi delfinalistene og lager en poll der publikum får stemme på bildene. Bildene med flest stemmer innenfor hver kategori blir satt sammen til et nytt toppbilde.

Alle bilder legges i albumet REINERTSEN Fotokonkurranse slik at folk kan komme med kommentarer og innspill. Deretter havner de i REINERTSENs bildearkiv. De beste bildene vil bli flittig brukt i stillingsannonser, på hjemmesider og i sosiale medier etter avtale med fotografen..

Vi tar ikke imot flere bilder etter tirsdag 20. desember. Da setter vi opp poll og stemmer på bilder frem til nyttår. Her lønner det seg å ha mange kolleger og venner med på laget.

Finn frem kameraet og dokumenter din arbeidsdag!

Lykke til!

Hilsen SOME-gjengen
Helle Stenkløv, Marit Lorentzen, Pernilla Bastås og Pia Johansen.

PS: Vi jobber med premier til de beste bidragene.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: