Styrking av rørgruppen i Murmansk

Rørgruppen i Murmansk ser frem til nye oppgaver.

Rørgruppen i Murmansk ser frem til nye oppgaver.

Som et ledd i å styrke røravdelingen i REINERTSEN Fabrikasjon har vi satt i gang kurs for å utdanne flere rørleggere. Vi satser på styrke gruppen med fra før dyktige platearbeidere. I tillegg til spesialiseringen i fag, øker vi andelen av flerfaglige som kan veksle mellom fagene når det er behov. Det vil gi oss bedre fleksibilitet i staben og vi blir heller ikke så sårbare ved større rørprosjekter. I tillegg blir det nye utfordringer for den enkelte som vi håper blir satt pris på.

Ti personer har vært til «opptaksprøve» og har bøyd streng etter isotegning. Etter hvert får vi hjelp fra en ingeniør fra rørgruppen til å forklare de ulike delene av en tegning. Men hos en rørlegger følger både teori og praksis, så etter hvert blir det aktuelt å øve seg på montering av rør, bend og flenser.

Med positivt innstilte medarbeidere har vi stor tro på at vi lykkes med tiltaket. Vi ser fram til å få en styrket og flerfaglig stab.

Jan Atle Lund
Avdelingsleder REINERTSEN Murmansk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: