Beste V&M-leverandør

REINERTSEN er beste V&M-leverandør til Statoil UPN i 3. kvartal 2012!

REINERTSEN har hatt som mål å være Statoils beste V&M-leverandør siden starten av V&M-kontrakten i 2010. I 3. kvartal 2012 inntok vi igjen førsteplassen. REINERTSEN har siden starten av kontrakten aldri vært dårligere enn nummer 2, men det er ekstra gledelig å igjen bli Statoils beste leverandør.

Statoil har fem V&M-leverandører på sine installasjoner innen UPN-området i Norge: Aibel, Aker Solutions, Apply Sørco, Fabricom og REINERTSEN. I disse kontraktene er det innført et sett med KPI-målinger (Key Performance Indicators). I tillegg gis det tilbakemeldinger på hvordan leveransene gjennomføres i forhold til et definert sett av målekriterier i ulike kundetilfredshetsmålinger. Hos Statoil er det modifikasjons- og operasjonsmiljøene som gir tilbakemeldinger på hvor tilfredse de er med sine leverandørers prestasjoner. Tilsvarende tilbakemeldinger gis også fra forsyningsbasene. Disse mottar materiell og videresender det til installasjonene ute på havet.

Det benyttes en identisk KPI- og kundetilfredshetsmåling hos alle de fem leverandørene i V&M-kontraktene. Til målingene er det er også knyttet en insentivordning med inntil 2 % fortjeneste på kvartalets omsetning.

Jeg vil takke alle bidragsytere i prosjektet samt basis på alle lokasjoner for innsatsen. Dette kommer ikke av seg selv. Nå må vi fortsette det gode arbeidet fremover! Ny måling for 4. kvartal kommer fort.

Mvh
Jan Ivar Skjetne
V&M 2014

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: