Fersk i REINERTSEN: Ny dr.ing. på Elektro

Goce på sitt kontor i Trondheim.

Goce på sitt kontor i Trondheim.

Goce Talev har en mastergrad i maskiningeniørvitenskap fra Universitetet i Bitola i Makedonia (1997). I 2011 forsvarte han en doktorgrad i bygnings- og materialteknikk på NTNU. Nå er han ny disipliningeniør på Elektro-avdelingen hos REINERTSEN Trondheim. Goce forteller:

”Jeg arbeidet som senioringeniør i Multiconsult etter at jeg disputerte for min doktorgrad ved NTNU. I sommer bestemte jeg meg for å begynne i REINERTSEN.

Kontroll av energibalanse (oppvarming og belysning) og hygrotermiske egenskaper som skal sikre et komfortabelt inneklima har stor betydning for byggedesign i dag. Det er også viktig i forbindelse med generell energibruk, CO2-utslipp, drivhuseffekt og global oppvarming.

En av grunnene til at jeg ønsket å begynne hos REINERTSEN var muligheten til å komme nærmere entreprenør, noe som er til kundens beste. Her har jeg arbeidsoppgaver relatert til energieffektivisering og fuktregulering, og det trives jeg godt med.”

Vi ønsker Goce velkommen og ser frem til å høre mer fra ham!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: