REINERTSEN Land satser på Geoteknikk

Einar Helgason.

Einar Helgason.

Geoteknikk og relaterte fag er ett av grunnelementene i ethvert byggverk. Geoteknikk er ofte en av de største usikkerhetsfaktorene i bygge- og anleggsprosjekter. Selv om geoteknikken ikke innebærer den største kostnaden kan feiltolkninger eller unøyaktigheter gi store konsekvenser i form av setninger og ustabiliteter. Historien viser også at feil i tolkning av grunnforhold ofte er hovedårsaken til skader på veier og bygg.

Ekspertise på fundamentering, stabilitet, setninger, peler og lignende har vi tidligere hentet utenfra. Nå satser REINERTSEN på geoteknikk, og vi har etablert en gruppe på fire personer med høy allsidig fagkompetanse. Vi har to personer i Oslo, en i Gøteborg og en i Luleå. Oppbyggingen fortsetter og på sikt skal vi bli 6-8 personer som jobber med geofag. Vi har tatt de første skrittene og fått sentral godkjenning (tiltaksklasse 3) innen geoteknikk. Vi er aktive aktører i de kommende store totalentrepriseprosjekter og deltar fra tilbudsprosessen og frem til ferdig bygg.

I første omgang satser vi på servisering av egne prosjekter, men også på deltakelse i større flerfaglige prosjekter.

Einar Helgason
Gruppeleder Geoteknikk Oslo

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: