REINERTSEN skal bygge Thora Storm vgs.

Sør-Trøndelag Fylkeskommune kåret REINERTSEN og Hus Arkitekter til vinnere av totalanbudkonkurransen om Thora Storm vgs. «REINERTSEN, tegn_3 og HUS Arkitekters bidrag skiller seg ut som konkurransens klart beste«, skriver juryen. Thora Storm vgs. er den syvende skolen samarbeidspartnerne vinner. Økonomisk ramme på prosjektet er 325 millioner kroner.

Thora Storm er en videregående skole i sentrum av Trondheim, opprettet med utgangspunkt i Adolf Øiens skole og Gerhard Schønings skole. Det nye bygget skal etter planen stå ferdig på Kalvskinnet ved årskiftet 2014-2015.

Les mer i disse artiklene:

Reinertsen.no: REINERTSEN bygger Thora Storm vgs.
Byggeindustrien: Reinertsen bygger Thora Storm vgs.
Adresseavisen: Slik blir nyskolen i Midtbyen
Byggaktuelt: Reinertsen og HUS vant på miljø
Thora Storm videregående skole: Nyskolen på Kalvskinnet

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: