Brugruppa får eksperthjelp

Inspeksjon av Gamle bybro i Trondheim.

Inspeksjon av Gamle bybro i Trondheim.

Brugruppa i REINERTSEN Trondheim har fått eksperthjelp fra stockholmskontoret for å gjennomføre hovedinspeksjoner av et 20-talls bruer i Trondheim kommune. Reinertsen Sverige skriver:

”REINERTSENs broavdelningar i Sverige har under en lång tid varit ledande inom broinspektion på hemmaplan. I Norge har det varit svårare att ta sig in på området, men genom detta uppdrag har REINERTSEN fått in en fot. Flera inspektionsuppdrag är på gång och då är REINERTSEN redo att växa på detta område också i Norge.

För att det ska vara möjligt är vi beroende av bra referensprojekt. Lucie Strub-Klein från gruppen Bru i Trondheim blir upplärd inom broinspektion av Karzan Mostafa som är gruppledare för Inspektion på stockholmskontoret. Karzan har inspekterat över tusen broar, så det finns mycket erfarenhet att hämta! Efter flera försök så är alltså bollen satt i spel och Lucie kommer delta i flera inspektioner i Sverige för att bygga upp kompetens. Brogruppen går en spännande tid till mötes!»

Les mer om brugruppa i Sverige på REINERTSEN Sveriges hjemmesider.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: