Fersk i REINERTSEN: Slipsknuter og engineering

Olle tar med slipsknutene på jobb.

Olle tar med slipsknutene på jobb.

Dr. ing. Olle Skrinjar begynte i Undervannsavdelingen i REINERTSEN Stockholm i juni. Han har nå kommet godt inn i jobb og tradisjoner på REINERTSEN. Her har vi fått en hyggelig nyttårshilsen og slipsknutetips fra Olle:

«En bra och mycket trevlig tradition på stockholmskontoret är att man samlas på fredagar och äter frukost tillsammans. Lite smörgåsar, juice och kaffe bjuds det på. Man samtalar om saker som går utanför själva jobbet varför man lär känna varandra på ett bra sätt.

En annan tradition som går lite i vågor, är att man klär upp sig lite grann. Casual Friday – fast omvänt. Inte alla, men bra många kör på med slips. För att få ut lite mer av den traditionen så plockade jag ned en app ”How to tie a tie” för att variera mina slipsknutar. På bilden ses Orientalisk, Persian, Plattburg, Pratt och en Victoria knut. Utseendemässigt är de inte så olika men bakom varje knut är det en hel del som skiljer sig åt. I appen finns 13 olika knutar så jag har lite till att jobba vidare med efter nyår.

Hoppas alla runt om i REINERTSEN får en God Jul och Gott Nytt År!

Mvh,
Olle.»

Les Olles forrige innlegg her.
Les alle «Fersk i REINERTSEN»-innleggene her.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: