REINERTSEN Bergen 10 år

F.v.: Leder for REINERTSEN Bergen, Arnt H. Bjørnevik og leder for REINERTSEN Bergen Land, Helge Berset.

F.v.: Leder for REINERTSEN Bergen, Arnt H. Bjørnevik og leder for REINERTSEN Bergen Land, Helge Berset.

For litt over ti år siden fikk REINERTSEN en V&M-kontrakt med Hydro på Heimdal med den forutsetning at REINERTSEN måtte etablere seg i nærheten av kunden. Det var i Bergen. To representanter fra trondheimskontoret, Per Erling Lund og Arve Okkenhaug, fikk i oppgave å dra sørover for å starte kontoret. Kontoret har på disse ti årene vokst i antall oppdrag og antall personer, og nærmer seg snart 300 ansatte.

I helgen ble dette feiret med brask og bram i Bølgen og Mois nye lokaler på Vågsallmenningen i Bergen sentrum. Trommeslagere fra Nordnes Bataljon ønsket velkommen ved inngangen til selskapslokalet, og 230 gode kolleger samlet seg innendørs for å feire bedriften sin.

Til tonene fra «Pomp and circumstance, March nr. 1 major» startet de kvelden med sang, smell og salutt før første taler, avdelingsleder Arnt Henrik Bjørnevik, ønsket gjestene velkommen til fest.

Deretter ble det servert god mat og drikke. Geir Tore Suul og Per Erling Lund sto for de to andre talene, og kveldens underholdning var et skjult teater; meget dyktige skuespillere forkledd som servitører som lagde liv og røre. Kveldens store høydepunkt for mange var en internfilm om hvordan livet i REINERTSEN vil se ut om ti år, dog med litt kunstnerisk frihet.

Kvelden var meget vellykket og vi gleder oss til ti nye år!

Se bilder fra festkvelden på Facebook.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: