Fersk i REINERTSEN: Forventningene er innfridd

Håkan Rosen er geotekniker hos REINERTSEN Luleå.

Håkan Rosen er geotekniker hos REINERTSEN Luleå.

Geoteknikeren Håkan Rosén har nå vært på Luleå-kontoret en stund. I sitt innlegg nummer to i nyansattbloggen avslører han om forventningene hans til REINERTSEN er blitt innfridd.

«Två huvudskäl till att mitt intresse pekade mot REINERTSEN var dels möjligheten att jobba i norska projekt och dels arbetssättet att genomföra totalåtaganden, dvs. att all projektering och allt byggande kommer från samma organisation.

Verkligheten har nog överträffat förväntningarna då jag nu efter ett par månader jobbar i två lite större geotekniska uppdrag i Trondheim där båda projekten är samspelsprojekt (totalåtaganden). Dessutom håller jag på med införsäljning av totalåtaganden mot kund i Norrbotten. Vi hoppas inom kort kunna presentera det första projektet i Sverige och då förhoppningsvis får jag möjligheten att delta i det projektet också.»

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: