REINERTSENs lærlingeprosjekt: Hverdagsaktivitet

Lærlingeprosjektet i januar.

Lærlingeprosjektet i januar.

Januar er kommet, og det er allerede lenge siden jul og nyttår. Kanskje husker vi hyggelig samvær og mye god og tradisjonsrik mat. Det er fortsatt midtvinters, vi trenger hverandre, og vi trenger en pust i bakken. Det er fortsatt behov for «Mytji lys og mytji varme» som Åge Aleksandersen synger.

Om vinteren blir det ofte mye innetid, og kanskje kjenner vi behovet for å bevege oss. Det er tid for å prøve egne ski og annet vinterutstyr. Marka eller andre steder for aktivitet ligger der og inviterer til gode opplevelser. Skøyteisen har vært fin på mangt et vann så langt. Nærmiljøet kan brukes til små turer eller vennebesøk.

Legg inn aktivitet i de ulike gjøremålene. Gå til og fra venner og familie, eller gå til bussen for andre ærend. Det er ikke alltid nødvendig å kjøre fra dør til dør. Både på jobb, handletur og hjemme er det godt for kroppen å bruke trapper istedenfor heis. Rulletrappen kan godt hvile.

Snømåking er fin hverdagsaktivitet. Ikke forhast deg, men jobb rolig og avstemt. Det gir god adspredelse. Det kan dessuten være behov for rydding og hugging av ved, arbeid som både er nyttig og hyggelig. Rengjøring er også trim, med mye god tøy og bøy, og det blir jo så fint etterpå! 30 minutters rask gange tre ganger i uka gir en meget god helseeffekt, og et er helt gratis. Det kvikker dessuten opp både hode og kropp.

Og du, husk å være aktiv hele livet!

Hilsen HMS-avdelingen i REINERTSEN

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: