Nettkamera og byggeblogg fra Hønefoss vgs.

Bilde hentet fra http://honefossvgsbygging.blogspot.no/, Hus Arkitekter.

Bilde hentet fra http://honefossvgsbygging.blogspot.no/, Hus Arkitekter.

Om to år vil elevene ved Hønefoss vgs. møte en ny og moderne skole. REINERTSEN AS, datterselskapet tegn_3 og HUS arkitekter as ble i sommer kåret til vinnere av design- og priskonkurransen om å bygge Hønefoss videregående skole. Dette er en samspillkontrakt mellom Buskerud fylkeskommune og REINERTSEN. Forprosjekt med tilhørende kalkyle leveres 31. januar og byggekontrakt planlegges signert ultimo februar. Byggestart er 2. april. Da begynner vi med å rive ca. halvparten av den eksisterende skolen. Resten rives når vi har overlevert nyskolen i desember 2014. ”Vi har allerede startet med å etablere midlertidige bygg som erstatning for det som rives nå,” forteller prosjektleder Rolf Bjarne Aune.

Hønefoss vgs. er en av syv skoler REINERTSEN og HUS Arkitekter har vunnet sammen, og alle syv er pris- og designkonkurranser (samspillskontrakter). Charlottenlund vgs. og Thora Storm vgs. er blant samarbeidsprosjektene. ”Vi har hatt og har et svært godt samarbeid, og vi gleder oss til å bygge skolen,” sier Kristian Reinertsen, leder i Divisjon Entreprise.

På byggebloggen kan du følge med på byggeprosessen og se utviklingen via nettkamera: http://honefossvgsbygging.blogspot.no/

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: