Milepæler på E6 Sentervegen

Panoramabilde av E6 Sentervegen.

Panoramabilde av E6 Sentervegen.

Prosjekt E6 Sentervegen går stødig framover. Like før jul åpnet vi nordre del av det østlige løpet av E6 forbi City Syd. Dermed er hele det østlige strekket fra sør til nord bygget ferdig, med 2 motorveibruer og en gangbru over E6 like sør for City Syd.

Vi har nå gått over til fasen med å bygge hele det vestlige strekket på 1600 meter inklusive to motorveibruer. Denne gangen får vi arbeidet i fred uten å bli særlig plaget av veitrafikk siden det østlige løpet av E6 nå står ferdig.

En av milepælene for fortsettelsen var bl.a. rivingen av den gamle Rosten-brua som ligger midt i løpet til den nye trefelts brua K50. Adresseavisen satte opp et nettkamera som viser rivingen av denne i løpet av en helg. Vår underleverandør til denne jobben var AF Decom, og de jobbet både raskt og effektivt!

Tom Kvalø, prosjektøkonom
Lars Jørgen Sivertsen, prosjektleder

Se video av rivingen av Rosten-brua her.

Les mer om E6 Sentervegen, en del av det største vegprosjektet i Miljøpakken.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: