Video: Charlottenlund vgs.

REINERTSEN overleverte Charlottenlund vgs. etter et vellykket samspill mellom arkitekt, prosjekterende og utførende. Prosjektet er et produkt av pris- og designkonkurransen REINERTSEN vant og er tuftet på REINERTSENs erfaring med flere skoleprosjekter.

Skolebygget er blitt lagt merke til av andre som bygger skoler i Norge, blant annet på grunn av et velfungerende samspill mellom byggherre og entreprenør samt høy funksjonalitet og kvalitet til en fornuftig pris. Mange delegasjoner har besøkt skolen for å lære, og REINERTSEN har deltatt sammen byggherren og skolen på flere av disse. Blant annet var alle fylkesbyggesjefene på befaring på skolen våren 2012.

Skolen ble offisielt åpnet den 10. september 2012.

Se og les mer om byggingen av Charlottenlund vgs. her:

http://www.reinertsen.no/store-landprosjekter/prosjekt?pid=18
http://www.reinertsen.no/a/offisiell-apning-av-nye-charlottenlund-videregaende-skole

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: