Ti år uten fraværsskader

REINERTSEN Orkanger: Skadefritt i ti år.

REINERTSEN Orkanger: Skadefritt i ti år.

REINERTSEN AS markerer i dag at det har gått 10 år uten fraværsskader ved verkstedet på Orkanger. Dette ble markert med felles lunsj, taler fra divisjonsdirektør Thomas Reinertsen, ordfører i Orkanger og Øystein Rognes, daglig leder på REINERTSEN Orkanger. Gjennom de siste ti årene har verkstedet levert mer enn 2 millioner fabrikasjonstimer til oljeselskapene.

Best i klassen!
REINERTSEN har fokus på HMS og ønsker å være en foregangsbedrift innen området. Motivasjonen ligger i at REINERTSEN skal være den mest attraktive leverandøren. Det gjelder også innenfor HMS-arbeid.

«Jeg føler en sterk personlig forpliktelse for at alle våre medarbeidere skal komme helskinnet hjem hver eneste dag,» sier Thomas Reinertsen. «I HMS-arbeidet har REINERTSEN null som mål for både ulykker, alvorlige hendelser samt tap eller skader på menneske, materiell og miljø.»

Thomas fortsetter: «Vi har krevende kunder som er med og løfter oss videre. Vi må være blant de beste i klassen for å få lov til å bli med i denne bransjen. Gode resultater kommer ikke av seg selv. Det krever mye av hele organisasjonen. Resultatene kommer først når vi jobber koordinert, helhetlig og systematisk over tid. Å lykkes med HMS-arbeid krever tålmodighet.»

Vi er stolte over at verkstedet i dag når en milepæl med hele ti år siden siste skadefravær. Dette betyr at vi gjør mye riktig i REINERTSEN.

Etableringen i Murmansk viser også tilsvarende trend. Verkstedet i det nordvestlige Russland er bygget etter samme modell som Orkanger. Våre kunder skal føle seg trygge på at prosjektene utføres med samme sikkerhet der også. Det har fungert utmerket så langt, men det må jobbes godt videre. Det skal tenkes langsiktig, og det er fortsatt mye som kan gjøres enda bedre.

Flere bilder fra markeringen ligger på Facebook-siden vår.

Saken er publisert i mediene:
Byggeindustrien: 10 år skadefritt i REINERTSENs verksted
petro.no: 10 år skadefritt!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Ti år uten fraværsskader

  1. Tilbaketråkk: To år uten skadefravær i REINERTSEN Murmansk | REINERTSENs blogg

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: