REINERTSEN styrker sin synlighet i fiskeribransjen

Brakkene på Valneset i minusgrader.

Brakkene på Valneset i minusgrader.

«REINERTSEN styrker sin synlighet i fiskeribransjen med overføring av kompetanse fra oljebransjen,» skriver Fiskeribladet Fiskaren i sin papirutgave (20.2.2013).

Vi er allerede totalentreprenør på fiskefôrfabrikken til Marine Harvest på Valneset. Nå skal også Tore Helge Søreide fra REINERTSEN jobbe med å overføre kompetanse fra oljenæringen til akvakulturnæringen. Han skal jobbe én dag i uka for Rømmingskommisjonen for akvakultur (RKA) som ansatt i Fiskeridirektoratet med å forbedre standarder (9415) til akvakulturanlegg. Søreide har en doktorgrad i konstruksjonsteknikk og har jobbet innen Olje & Gass i REINERTSEN. Han mener det er mye kompetanse å hente for akvakulturnæringen i olje- og gassnæringen når det gjelder flytende installasjoner, og det vil være viktig med kompetanseoverføring her for å drive næringen i mer eksponerte områder.

Marine Harvest-prosjektet på Valneset er på full fart frem nå i oppstartsfasen. REINERTSEN har etablert brakkerigg og kantine som blir tatt i bruk av 44 mann i uke 8. Valneset er i Bjugn kommune som ligger ca. 2 timer fra Trondheim.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: