Vordende ingeniører?

Elever fra norsk-russisk skole besøkte REINERTSEN i Murmansk.

Elever fra norsk-russisk skole besøkte REINERTSEN i Murmansk.

REINERTSEN Murmansk hadde nylig besøk av Norsk-russisk skole i Murmansk. Skolen er et tilbud for elever som ønsker å lære russisk, oppleve en ny kultur og et nytt land på VG3-nivå der norske og russiske elever går sammen.

De fleste elevene har planene klare for de neste årene, realfag og NTNU står høyt oppe på lista hos mange, men også andre fag ved høyskoler flere steder i Norge. Skolens leder, Bjarne Berg, ønsker at elevene i praksis skal se at det finnes unike muligheter i Murmansk etter endt utdanning. REINERTSEN tok imot elevene med en presentasjon av bedriften og påfølgende omvisning i kontorene hvor ingeniørene sitter og verkstedene med fagarbeiderne. Vi håper vi hadde noen kommende ingeniører på besøk, og at de tar turen til REINERTSEN og Murmansk igjen!

Se flere bilder av besøket på REINERTSENs Facebook-side.

Les mer om den norsk-russiske skolen i Murmansk her.

Les mer om karrieremuligheter i REINERTSEN her.

Jan Atle Lund
Leder for REINERTSEN Murmansk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: