REINERTSEN i Petropuls

Flott artikkel om REINERTSEN Murmansk i Petropuls fra Helgelands Blad denne uka! «REINERTSEN har jobbet i Murmansk siden 2005, og leverer ustyr til norsk sokkel. I dag deltar vi på Heimdal Extended Life og Svalin C. Vi leverer også til landbaserte byggeprosjekter og annen industri,» forteller Jan Atle Lund, som er avdelingsleder i REINERTSEN NWR (North West Russia). REINERTSEN NWR har blitt 400 ansatte og planen er at vi skal vokse med flere ingeniører i år.

REINERTSEN har forventninger til at de påviste gassreservene offshore Russland skal gi muligheter for leverandørindustrien på land, og sikter seg generelt inn mot gjennomføring av store prosjekter innen olje- og gassindustrien, primært EPCI-prosjekter. Fremover skal Murmansk ta større jobber innen fabrikasjon, både onshore, offshore topside og subsea. Murmansk vil i større grad ta hånd om våre prosjekter, mens Orkanger skal jobbe mer mot V&M-markedet.

Les mer i artikkelen «Norsk vekst i Russland» på Petropuls.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: