En hyllest til medarbeiderne i REINERTSEN AS

I 1946 var REINERTSEN en håndfull prosjekterende rådgivende ingeniører i Trondheim. I dag har vi vokst ut av Trondheim og inn i 15 ulike lokasjoner i Norge, Sverige, Polen og Russland. Fra å være et lite fagmiljø i én by, representerer vi et mangfold av fagkompetanse og en unik sammensetning av ulike fagområder.

Mangfoldet byr av og til på både utfordringer og interessekonflikter. Ingeniører, arkitekter og fagarbeidere skal ikke bare holde ut med hverandre. Vi skal lære av hverandre og gjøre hverandre bedre enn vi ville vært uten hverandre.

I hverdagen er det lett å glemme å sette pris på hverandres kompetanse og våre ulike perspektiver. Det er ikke alltid bred enighet om den beste løsningen. Men det er i brytningen mellom ulike fagdisipliner og ulike interesser at vår kompetanse skjerpes og utvikles. Samspill skaper verdier: Engasjerte, positive og samarbeidsorienterte medarbeidere er vårt viktigste konkurransefortrinn, og de har lagt grunnlaget for vår vekst.

Våre medarbeidere bidrar ikke bare til å forme vår arbeidsplass. De bidrar også til å forme samfunn.
Enten du jobber i ledelsen eller i resepsjonen, med IT eller HMS, som arkitekt eller som ingeniør, på land eller til vanns, så er du med på å forme verden rundt deg. Vi bygger sykehus hvor mennesker får livsnødvendig medisinsk hjelp. Vi bygger skoler hvor barn og unge kan leke, lære og utvikle seg. Vi bygger veier og bruer som binder mennesker sammen, og vi bygger energivennlige hus som stabiliserer våre klimautfordringer. For å finansiere dette sørger vi for at oljen kan pumpes effektivt rundt i subsea-rørledninger, en unik teknologi som imponerer en hel verden.

Det er ikke lite å være stolt av når du jobber i vårt tverrfaglige miljø. Våre medarbeidere fortjener en takk for sitt unike bidrag til vårt gode arbeidsmiljø i REINERTSEN AS. Spesielt de medarbeiderne som bidrar utover det faglige med å være positivt tilstede. Våre medarbeidere fortjener en takk for at de står på enten de er på oljeplattformer langt ute i havgapet, høyt i stillaser eller ute på broer og veier i all slags vær og vind. De som sitter godt plantet foran PC-skjermen i «tåkeheimen» fortjener også en takk. Alle er like viktige og hver enkelt gir et unikt bidrag til vår suksess. Vi hadde ikke klart det uten dere.

Takk for at du er en god og viktig medarbeider!

Hilsen
Lucie Kathrine Sunde-Eidem
HR-rådgiver i REINERTSEN Divisjon Engineering Arkitekt Land

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: