Offisiell oppstart på Valsnes

Siste del av brakkeriggen på vei opp på Valsneset. Foto: Roger Eriksen.

Siste del av brakkeriggen på vei opp på Valsneset.

REINERTSEN signerte 12.3.2013 kontrakt med Marine Harvest om byggingen av ny fiskefôrfabrikk på Valneset, og dermed er vi offisielt i gang med prosjektet. Vi har jobbet med innledende arbeid en periode allerede, samtidig som prosjektering for hovedprosjektet har pågått.

REINERTSEN skal prosjektere, bygge fundamenter for tankanlegg og små produksjonsbygninger med tilhørende grunnarbeider inkludert veg og VA. I tillegg til dette skal vi prosjektere og bygge et fabrikkbygg med grunnflate på ca. 12 000 m2 og et kontorbygg på ca. 600 m2, samt filter og renseanlegg for fabrikken.

Prosjekteringen har pågått siden desember 2012 og produksjonen på stedet er allerede godt i gang. En godt motivert funksjonærstab er allerede på plass og det vil være 50-60 mann i drift på anlegget i løpet av april. REINERTSEN ser fram til en hektisk periode i samarbeid med Marine Harvest frem til mai 2014 når den ferdige fabrikken skal overleveres.

Les mer på bygg.no: «REINERTSEN bygger fiskefôrfabrikk»
Se flere bilder fra byggingen på REINERTSENs Facebook-sider.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: