Speiderveien 6-8 snart ferdig

Speiderveien 6-8 i Bodø.

Speiderveien 6-8 i Bodø.

Prosjektet Speiderveien 6-8 i Bodø begynner å bli ferdig. Alle de 27 leilighetene er nå innflyttet. Det er kun næringsdelen i 1. etasje som ennå ikke er ferdig. Om en måneds tid flytter Bodø Tekniske (tidligere Bodø Bydrift) inn i 1000 m2 nye kontorarealer. Dette inkluderer to beredskapsgarasjer hvor det til enhver tid skal stå utrykningsbiler utstyrt for å kunne håndtere tiltak i uvær med mer. Under bakken befinner det seg en garasjekjeller på ca. 1200 m2.

Prosjektet startet opp med utgraving av tomta i slutten av august 2012. Nå er det blitt påske 2013, og alle leiligheter er bebodd. Ca. 7 måneders byggetid må betegnes som bra. Takk for innsatsen, alle sammen!

God påske ønskes alle fra REINERTSEN Bodø.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: