Ny leder i Divisjon Engineering Arkitekt Land

Siri Hunnes Blakstad.

Siri Hunnes Blakstad.

Professor dr.ing. Siri Hunnes Blakstad tiltrer som leder for Divisjon Engineering Arkitekt Land 1.4.2013. Siri kommer til REINERTSEN fra en stilling som leder for Workplace Management i Telenor Eiendom Holding. Der hadde hun ansvar for utvikling/programmering av Telenors kontorbygg i inn- og utland. Siri har bakgrunn som forskningssjef i SINTEF og som professor ved NTNU.

I Sintef Bygg og miljø ledet hun en forskningsgruppe som blant annet forsket på energibruk i bygninger, byggeprosess, bygningsforvaltning og arkitektur. Ved NTNU var hun professor ved Fakultet for arkitektur og billedkunst, Senter for eiendomsutvikling og -forvaltning, der hun gjennomførte utviklingsprosjekter knyttet til innføring av nye kontorløsninger i en rekke virksomheter. Hun var dessuten faglig ansvarlig for to masterprogrammer i Real Estate and Facility Management.

Siri er også i dag tilknyttet NTNU gjennom en stilling som professor II.

Vi ser fram til samarbeidet med Siri.

Erik R. Reinertsen

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: