Besøk hos SKONTO Prefab i Latvia

REINERTSEN hos SKONTO Prefab i Latvia.

REINERTSEN hos SKONTO Prefab i Latvia.

I februar fikk en delegasjon fra Hundsund-prosjektet prøvd ut sine latviske språkferdigheter. Prosjektleder Silje Lassesen, prosjekteringsleder Patrik Eriksson og driftsleder for betong Stig Løvmo besøkte nemlig fabrikken til SKONTO utenfor Riga for å inspisere prefab til prosjektet som produseres her: betongelementer som hulldekker, veggelementer, bjelker, trapper og balkonger.

Se flere bilder fra besøket her.

Ellers er det full fart på Hundsund-prosjektet, forteller prosjektleder Silje Lassesen. «Vi holder på å stable prefab på blokken, og har begynt med innvendige arbeider i en del bygg. Vi har mange små bygg her ute og det er litt ulik status for de ulike byggene. Vi er langt på vei ferdig med utgraving og utskifting av masser på tun 3, og har begynt med betongarbeider. Tun 2 og 3 kjøres parallelt, men tun 2 skal være ferdig ut på nyåret i 2014, og tun 3 til fellesferien.»

Her kan du se noen nyere bilder fra Hunsund-prosjektet.

Les mer om Hundsund-prosjektet på OBOS’ nettsider.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: