Driftsledere på tur til REINERTSEN Polen

Werner Tore Sørensen, DL på Hundsund fra avd. produksjon og produksjonsteknikk i Oslo.

Werner Tore Sørensen, DL på Hundsund fra avd. produksjon og produksjonsteknikk i Oslo.

REINERTSEN Polen jobber med underentrepriser, innkjøp og logistikk, samt fabrikasjon av ulike trekonstruksjoner til bygg og anlegg. Flere delegasjoner har besøkt det polske kontoret denne våren for å bli kjent med hvordan ting fungerer der nede.

Nylig var driftslederne fra Entreprise Bygg på tur. Prosjekter som var representert var Marine Harvest, Plattformfornyelsen, Ladebyhagen, E6 Øst, E6 Sør, Hundsund, Kværnerbyen, Hønefoss vgs. og Konowsgate 1-3. De besøkte både fabrikken i Goleniow og kontoret i Szczecin, samt en typisk stor polsk varehandel.

Bilder fra gruppens besøk i Polen kan du se her.
Tidligere var også avdeling Spesialtjenester på besøk. Vi fikk et bilde av Spesialtjenester a.k.a. bleieekspressen i Polen <a href="http://on.fb.me/17I2tjLher.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: