Ingeniørnytt: Kontorbygg med høy miljøambisjon

Ingeniørnytt skriver om REINERTSEN og Brattørkaia 15 A/B i nr. 4. I ingressen står det:

«Et nytt kontorbygg ser dagens lys på Brattørkaia i Trondheim. Konstruksjon og planløsning er tydelig inspirert av omgivelsene på Brattøra. Byggene skal gjenspeile funksjon, gi identitet og kommunisere godt med området. Det har høy miljøambisjon og er et passivhus med energiklasse A.»

REINERTSEN har gjennomført totalentreprise for kontorbygget. Kontrakten har omfattet ansvar for alle fag innen prosjektering og utførelse frem til nøkkelferdig bygg.

Brattørkaia 15 A/B er dessuten ett av de første kontorbyggene som bygges etter passivhusstandarden i Norge. Prosjektgjennmføringen har også vært et pilotprosjekt for miljøklassifiseringssystemet BREEAM-NOR.

Les artikkelen «Kontorbygg med høy miljøambisjon» på PDF:

Ingeniørnytt, april 2013: Kontorbygg med høy miljøambisjon

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: