Midtfjellet vindkraft er overlevert

 Fra venstre byggeleder for Midtfjellet Sigve Martinsen og prosjektleder Petter Rønning.


Fra venstre byggeleder for Midtfjellet Sigve Martinsen og prosjektleder Petter Rønning.

Fredag den 26.4.2013 ble siste del av Midtfjellet vindpark overlevert byggherren. Prosjektet har vært lokalisert på Fitjar på øya Stord i Hordaland. Den totale kostnadsrammen på prosjektet er på 1,4 milliarder NOK, og prosjektet vil når det er i full drift kunne dekke hele energibehovet for Stord, dvs. ca. 15 000 husstander.

I en hektisk byggeperiode fra 2011 har REINERTSEN:

  • Prosjektert og bygget 30 km vei
  • Prosjektert og bygget 44 oppstillingsplasser på c.a 1 mål
  • Opparbeidet et trafoområde på ca. 12 mål
  • Bygget 44 fjellforankrede betongfundamenter for vindmøller

Etappe 1 med alle veier og fundamenter for 21 møller ble ferdig på senhøsten 2012, mens de siste 23 møllefundamentene ble ferdigstilt i uke 17 i 2013.

Til tross for et tett fremdriftsskjema har vi kommet i mål med god kvalitet og en sikker gjennomføring hvor vi samtidig har lært mye. Vi hadde selvfølgelig ikke kunnet gjennomføre dette prosjektet uten en liten og dedikert stab av medarbeidere og dyktige underleverandører. Vi benytter derfor anledningen til å takke alle som har deltatt for et godt gjennomført og på alle måter vellykket prosjekt.

Byggherren har gjennom bilder og skrift dokumentert prosjektet fra første dag:

http://www.midtfjellet-vindkraft.no/

Petter Rønning
Prosjektleder Midtfjellet

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: