Divisjonsdirektør i Teknisk Ukeblad

Vår nye divisjonsdirektør for Engineering Arkitekt Land (DEAL), Siri Hunnes Blakstad, er intervjuet i jobbspalten i Teknisk Ukeblad denne uka. Siri har tidligere jobbet i Sintef, og har aldri angret på at hun startet med forskning og utvikling. Hun forteller at hun fort blir engasjert i prosjekter som handler om utvikling, og det å jobbe sammen med noen som brenner for noe.

«For min del er det ikke noe som slår det å få til noe som ikke er gjort før sammen med flinke, engasjerte mennesker».

De fleste av oss har det veldig bra. Siri mener vi må tørre å gå litt utenfor komfortsonen. Hun er redd for at man stagnerer hvis man ikke er sulten nok. «Det er bare å brette opp ermene!», formaner hun.

Vi gleder oss til engasjement og utvikling med Siri i REINERTSEN fremover!

Les hele artikkelen fra Teknisk Ukeblad her:
Redd nordmenn er for tilfredse.pdf

Siri_TU
Foto: Mihai Udvar

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: