To år uten skadefravær i REINERTSEN Murmansk

To år uten skadefravær i REINERTSEN Murmansk ble nettopp feiret med kake og utdeling av gaver til alle ansatte i Murmansk. Gaven ble gitt av Statoil gjennom prosjektene Heimdal og Svalin C. Besøk fra Heimdal Extended Life, med prosjektleder Viktor brevik og ICC-leder Arild Jensen (Statoil), satte en spiss på markeringen. Viktor takket for innsatsen så langt i Heimdal-prosjektet og informerte samtidig litt om kommende prosjekter på plattformen. Besøket var også lagt opp som en ledelsesinspeksjon med vernerunde og gjennomgang av tidligere aksjoner.

Verkstedet i Murmansk er bygget etter samme modell som Orkanger, hvor vi tidligere i år markerte hele 10 år uten fraværsskader.

Vi gleder oss over resultatet så langt og ser frem mot to nye år uten skadefravær!

RE-Murmansk_Toårutenskadefravær_ViktorBrevik_FotoJanAtleLund
Her ser vi tidligere leder for RE-Murmansk Viktor Brevik som forsyner seg av hederskaken. Foto: Jan Atle Lund.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: