Første båt til REINERTSENs egen kai i Murmansk

Otari Chakritiishvilli og Svein Frode Grande. Foto: Jan Atle Lund.

Otari Chakritiishvilli og Svein Frode Grande. Foto: Jan Atle Lund.

REINERTSEN jobber fortsatt intenst med granskningen av brukollapsen på Rotvoll i Trondheim. I mellomtiden har andre prosjekter gått sin gang og vi har mye å fortelle.

I Murmansk har vi nådd en historisk milepæl. Etter mye arbeid og iherdig innsats fra MA/logistikkavdelingen har vi klart å få den første båten inn til REINERTSENs egen kai i Murmansk. Vanligvis blir all import/eksport med båt tatt over den kommersielle havna med alle ekstrakostnadene det fører med seg.

«Det har vært mye frem og tilbake med havnemyndigheter og tollvesen, men vi har lyktes til slutt», sier Svein Frode Grande fra REINERTSEN Anskaffelser.

Materiale blir etter hvert tollklarert før de går direkte til fabrikasjon. Båten kom med stål fra Polen til prosjektene Konows gate 1-3 og Ladebyhagen. Dette er så avgjort en milepæl for REINERTSEN NWR og et resultat av iherdig og godt lagarbeid. En honnør til Svein og hans avdeling i Murmansk!

Flere bilder fra milepælen på vår Facebook-side: http://on.fb.me/18jTzep

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: