REINERTSEN tildelt ny «fast-track»-kontrakt på Oseberg

Bildet er fra kontraktssigneringen og viser f.v. Geir Tore Suul, leder for Prosessanlegg i REINERTSEN og Marjan Blankenburgh, Procure Manager OBF FNEW (Statoil).

Bildet er fra kontraktssigneringen og viser f.v. Geir Tore Suul, leder for Prosessanlegg i REINERTSEN og Marjan Blankenburgh, Procure Manager OBF FNEW (Statoil).

REINERTSEN er av Statoil tildelt «Oseberg Delta 2 topside»-prosjektet på Oseberg feltsenter. Kontrakten omfatter ingeniørtjenester, anskaffelser, prefabrikasjon og installasjonsarbeider (EPCI) til en verdi av 300 mill. kroner.

Utbyggingskonseptet for Oseberg Delta 2 er en subsea tie-back til Oseberg feltsenter gjennom ny subsea-infrastruktur knyttet opp til eksisterende topside-prosessanlegg.

Arbeidsomfanget er bl.a.:
– installasjon av ny HPU og ny SPCU, SCU og HTP
– oppkopling til metanol og nye kjemiske enheter
– ombygging av mottakssystemer for olje
– nye rørmodifikasjoner på gassinjeksjonssystemet

Prosjektet som styres fra Statoil i Bergen, er teknisk krevende med hurtig gjennomføring. Oseberg Delta 2 er definert som en del av Statoils «hurtigutbyggingsprosjekter» (fast-track). Disse prosjektene har som mål å halvere tiden fra funn til produksjon. Arbeidet vil starte umiddelbart og vil sysselsette ca. 100 personer i REINERTSEN frem til midten av 2015.

REINERTSEN gjorde det første Oseberg Delta-prosjektet som ble gjennomført i 2006-2008. Dette var et godt gjennomført prosjekt som la stor vekt på god samhandling mellom Statoil og REINERTSEN. Vi satser nå på å gjøre prosjekt to i hvert fall like godt som orginalen, og denne gangen i fast-track utgave.

Vi er i samme båt denne gangen også, så vi må ro i takt!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: