Nytt oppdrag til REINERTSEN Bergen

Flyfoto av Mindemyren. Kilde: Bergen kommune.

Flyfoto av Mindemyren. Kilde: Bergen kommune.

REINERTSEN AS region Bergen/Vestlandet har vunnet et nytt oppdrag for Bergen kommune. REINERTSEN skal kostnadsberegne oppgradering, omlegging og fornying av infrastrukturen innenfor det sentrale næringsområdet Mindemyren like sør for Bergen sentrum. Området er ca. 500 dekar og ca. 1,5 km langt.

Det eksisterende næringsområdet Mindemyren har en strategisk interessant lokalisering i næringskorridoren fra sentrum til Flesland. Bedret tilgjengelighet med Bybane medvirker i stor grad til områdets attraktivitet og til høyere utnyttelse. Tidligere reguleringsplaner på Mindemyren er ikke i tråd med ny bruk og ny rolle i bystrukturen. Det er nå behov for rammebetingelser som gir rom for en radikal endring og fortetting, samtidig som man sikrer en overordnet struktur av offentlige rom, teknisk infrastruktur og samferdsel.

Prosjektleder for oppdraget blir Helge Berset, regionsjef for REINERTSEN Land, Bergen/Vestlandet.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: