REINERTSEN får Maria-avtale

REINERTSEN er tildelt FEED (Front End Engineering and Design) som omfatter en komplett plan for undervannsutbygging av Maria-feltet i Norskehavet. Kunden er Wintershall Norge AS, som er operatør for feltet. Wintershall er Tysklands største olje- og gasselskap med virksomhet over hele verden.

Arbeidsomfanget av kontrakten dekker alle fagområder innen undervanns produksjonssystemer, inkludert sikkerhetsventiler/juletrær, brønnhoder, vedlikeholdsverktøy, kontrollsystem, samt flerfasestrømning, strømningsrør, stigerør, kontrollkabler, dykkerløse koblinger og undervannsstrukturer.

For REINERTSEN representerer prosjektet en milepæl i firmaets pågående satsing på undervannsutbygginger.

REINERTSEN har over 30 års erfaring fra rørledninger, stigerør og undervannstrukturer, samt over 15 års erfaring med topside EPC- og V&M-prosjekter, og Maria-prosjektet gir REINERTSEN mulighet til å kombinere kompetansen fra disse områdene inn i en ny spennende markedsnisje. Hittil har undervannsleverandørene dominert dette markedet. Det britisk/norske engineeringselskapet Xodus er underleverandør til REINERTSEN.

Firmaet tilbyr nå bl.a. tjenester innen tre områder Subsea: Studier/FEED, EPC av undervanns-installasjoner og modifikasjon/reparasjon. REINERTSEN vil fortsatt være en produktuavhengig leverandør av tjenester til olje- og gasselskapene.

REINERTSEN Olje og gass har avdelinger i Trondheim, Orkanger, Bergen, Hammerfest, Murmansk og Sverige. Maria-prosjektet vil bli ledet fra hovedkontoret i Trondheim.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: