Hørt om ingeniøren som bestemte seg for å sykle til jobb?

Tobias sykler Stockholm-Bergen.

Tobias sykler Stockholm-Bergen.

Mange av oss sykler til arbeid hver eneste dag. Noen ruller 500 meter, mens andre tilbakelegger flere mil om dagen. REINERTSEN Bergen deltar i «Sykle til jobben»-kampanjen, og flere av de ansatte er ivrige syklister. Noen er derimot mer engasjerte enn de fleste.

Tobias Bonnedahl er feltingeniør på Troll C. Han kommer fra Stockholm og har lenge tenkt: «Hvorfor skal ikke jeg kunne sykle til jobben når alle andre gjør det?». Som feltingeniør har du mye fri, og Tobias fant ut at han skulle prøve å sykle til kontoret på Sandsli. Ikke fra Fana eller Sandviken. Ikke fra Askøy eller Os. Men fra hjembyen Stockholm.

I dag morges begynte Tobias’ reise. I løpet av fire dager skal han tilbakelegge en strekning på ca. 110 mil. Det blir 10-12 timer på sykkelen hver dag. 30 mil om dagen. Mandag kveld dukker han etter planen opp på bergenskontoret, klar for en ny arbeidsdag.

Tobias gleder seg til å oppleve sommer-Sverige fra sykkelsetet, og han ser frem til å sykle over Hardangervidda. Å finne riktig vei på dårlig skiltede småveier kan være en utfordring, men Tobias har med kart og er ved godt mot. Han gleder seg derimot ikke fullt så mye til å kjøre sykkelen han tar med seg, en sykkel beregnet for korte distanser. Den er ubekvem, og det er vanskelig å variere sittestillingen. Men Tobias er fast bestemt på å klare det. Etter endt sykkeltur med påfølgende offshorearbeid skal han delta på Iron Man i Haugesund. Greier han å sykle Stockholm–Bergen takler han sannelig Iron Man også.

Tror dere Tobias når REINERTSEN Bergen på mandag?

Følg ham på bloggen bonnedahl.com. Han lover å oppdatere hver kveld.

Lykke til Tobias, vi heier på deg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: