Stans på Tjeldbergodden

Det Statoil-drevne anlegget på Tjeldbergodden tar imot naturgass og produserer metanol. Årets stans og totaloverhaling skal sørge for at gassanlegget på Tjeldbergodden kan sikre videre drift.

Under årets stans (RS13) på Tjeldbergodden ble det blant annet skiftet utløpsmanifold på primærreformeren. Installasjonen av den nye manifolden, som ble pre-fabrikkert i Italia, var REINERTSENs ansvar. Ifølge Statoil TBO var denne utskiftingen den største og mest kritiske jobben i hele stansen og den ble derfor fulgt tett opp av kunden. Installasjonen samt all inspeksjon av sveis er nå suksessrikt avsluttet.

Vi takker sveiserne Kjell Arne Blomli, Jon Erik Helgeton, Steinar Esmaily, Falk Engelmann, Jan Atle Warvik, John Fredrik Hjelen og Svein Stormo fra REINERTSEN Installasjon og de to innleide sveiserne Jonas Eriksson og Michael Nyren for innsatsen på manifolden. Dere har gjort en kjempejobb! Flere har vært innom og jobbet med manifolden, og en stor takk rettes også mot dem som ikke er nevnt med navn her.

Allerede før stansen la REINERTSEN ned et stort antall timer arbeid med rekvisisjon av underleverandører og planlegging av arbeid tilknyttet utskiftingen av manifolden mm. REINERTSEN utarbeidet og kvalifiserte dessuten sveiseprosedyrer for en spesiell type sveising: stor veggtykkelse på rustfritt stålrør.

Takk for innsatsen alle involverte!

Les mer om saken hos nrk.no: Derfor stanset Tjeldbergodden

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: