Jernkvinnen

Jernkvinnen
Elin Eriksen (44) fra REINERTSEN Entreprise er en av få kvinner med yrket jernbinder. I disse dager står hun på for at Tverlandsbrua skal bli ferdig til høsten. «Vi er rundt 60 mann som jobber på dette prosjektet. Og så meg da», legger hun til mens hun ler. Det jobbes både på Bodø-siden og Tverlands-siden for å få den 670 meter lange firefeltsbrua ferdig. Prislappen er satt til rundt 510 mill. kroner.

«Det er hardt fysisk arbeid. Det er nemlig ikke alltid vi har en kran tilgjengelig slik at du får jernet på plass, og da må vi bære. Det er ikke uvanlig at vi på store konstruksjoner som dette beveger et par tonn om dagen», forteller Elin.

Les hele artikkelen om Elin og Tverlandsbrua i Saltenpostens Magasinet iBodø, her på PDF: Jernkvinnen.pdf

Se filmen vår om Tverlandsbrua

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: