Sommerjobb: E-læringskurs om olje og gass

Sverre Helland har sommerjobb hos REINERTSEN Bergen.

Sverre Helland har sommerjobb hos REINERTSEN Bergen.

Sverre Helland jobber med vedlikeholdsgruppen til REINERTSEN i sommer. Han holder på med en master i industriell design ved NTNU. Etter sommeren begynner han på tredjeåret.

«Vedlikehold jobber med blant annet konsekvensklassifisering og vedlikeholdsprogram for komponenter på plattformer på norsk sokkel. Min jobb i sommer er litt på siden av hva gruppen egentlig jobber med. Jeg skal hovedsakelig å lage E-læringskurs om olje og gass. E-læringskursene er basert på kurs som blir holdt for bl.a. ansatte ved REINERTSEN Bergen.

En venn av meg som jobbet her i fjor sommer fortalte at REINERTSEN trengte en sommervikar for å lage et e-læringskurs og anbefalte meg å søke. Jeg syns det hørtes interessant ut ettersom det er delvis relevant for utdannelsen min. Derfor sendte jeg en søknad og nå sitter jeg her!

Nå har jeg jobbet her i rundt en måned og det har vært veldig interessant og lærerikt så langt. Jeg har fått et helt nytt innblikk i oljebransjen og fått mange hyggelige kollegaer.»

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: