Full drift på Ladebyhagen

Del av bunnplate på bygg B i Ladebyhagen er ferdig støpt. Foto: Thomas Schevik.

Del av bunnplate på bygg B i Ladebyhagen er ferdig støpt.

I skrivende stund jobber REINERTSEN for å bli ferdig med bunnplate på A1 samt søyler og leilighetsskiller på Ladebyhagen. Prefabmontasje av stål og hulldekker begynner på A1 i neste uke. Contiga AS monterer både stål og prefab, men stålet kommer fra vår egen fabrikk i Murmansk.

I går kom første last med stål fra Murmansk til byggeplassen. Planen er at vi skal være ferdige med prefabmontasje på hele Blokk A 18.10.2013. Etter dette kommer ferdige elementer fra REINERTSENs fabrikk i Polen, og så får vi montert ytterveggene.

Vi har hatt full drift på betongarbeider gjennom hele ferien i håp om å nå tett bygg på Blokk A til 17.12.2013.

Flere bilder fra Ladebyhagen finner du i Facebook-albumet vårt.

Les mer om Ladebyhagen:

ladebyhagen.no
OBOS: Ladebyhagen
REINERTSEN bygger Ladebyhagen

REINERTSEN og tegn_3 har OBOS som oppdragsgiver i dette prosjektet.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: