Sommerjobb: REINERTSEN Prosessanlegg

Sigmund Andenes jobber på prosessavdelingen til REINERTSEN i Trondheim i sommer.

Sigmund Andenes jobber på prosessavdelingen til REINERTSEN i Trondheim i sommer.

Hils på Sigmund Andenes! Han er 25 år og har sommerjobb i prosessavdelingen til REINERTSEN Trondheim.

«Jeg er ferdig med tredjeåret på Industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU. Der har jeg valgt retning Prosessteknologi. Til høsten finner du meg på University of California i Santa Barbara der jeg tar fjerde årskurs.

Jeg valgte å søke sommerjobb i REINERTSEN fordi det de gjør på prosessavdelingen er veldig relevant for studiene mine. Samtidig gir REINERTSEN meg muligheten til å jobbe mye i sommer, noe som er veldig positivt for en student som skal til USA i et år.

Så langt har jeg oppdatert og endret på P&ID’er. Jeg har fått satt meg skikkelig inn i Microstation med andre ord. Fremover skal jeg hjelpe til med å oppdatere linjelister (rørklasser). I tillegg fungerer jeg som en hjelpende hånd i arbeidet til ingeniørene på avdelingen min. Det kan være at jeg tegner noen P&ID’er for dem når de har for mye å gjøre til å rekke over det selv.

Det har vært gøy og spennende å arbeide i REINERTSEN fordi jeg får sett hvordan det er å jobbe i denne typen bedrift. Det er også artig å ha så mange kollegaer rundt seg. De er veldig flinke i det de gjør, og de er villige til å hjelpe når jeg spør om ting. Jeg lærer dessuten en del ord og uttrykk som vi ikke lærer på skolen.

Ellers vil jeg trekke frem et bra lunsjtilbud og et ok+ treningssenter på bygget, noe det er veldig positivt at REINERTSEN har.»

Vi håper Sigmund trives her hos oss, og vi ønsker ham lykke til i USA til høsten! Kanskje vi sees igjen om noen år?

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: