Sommergjenganger i REINERTSEN

Jørgen Løvold Lie har hatt sommerjobb som assisterende driftsleder.

Jørgen Løvold Lie har hatt sommerjobb som assisterende driftsleder.

Jørgen hadde sommerjobb på Sogn studentby i fjor, og erfaringen var såpass god at han bestemte seg for å ta en sommer til i REINERTSEN. I år har han vært assisterende driftsleder på Kværnerbyen.

Jeg studerer master i bygg- og miljøteknikk på NTNU med spesialisering i prosjektledelse. Til høsten begynner jeg i femte klasse og skal skrive forprosjekt og masteroppgave, mest sannsynlig for REINERTSEN.

Jeg har hatt sommerjobb på Kværnerbyen som assisterende driftsleder og «alt-mulig-mann». I sommerjobben arbeidet jeg med å sette i stand arkivet, utføre kvalitetssjekker, lede driftsmøter, utarbeide produksjonsplaner, utforme tilbudsgrunnlag for blikkenslager, skrive forskjellige rapporter og referat samt mange andre småoppgaver.

Jeg ønsket å få ytterlig erfaring i det å drive med byggeledelse, og siden fjorårets sommerjobb var så givende, valgte jeg REINERTSEN igjen.

Jeg har hatt en meget interessant og lærerik sommer og har fått mye nyttig erfaring med et bredt spekter av hva det vil si å lede et byggeprosjekt. Takk til hele gjengen på kontoret på Kværnerbyen!

Vi takker for innsatsen i sommer og ønsker Jørgen lykke til med forprosjekt og masteroppgave. Han er mer enn velkommen til å skrive oppgaven for oss!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: