REINERTSEN har overlevert Kulturkvartalet i Bodø

Bildet: Nettkamera, Bodø kommune.

Bildet: Nettkamera, Bodø kommune.

REINERTSEN overleverte Bodø bibliotek den 19.6. samt Bodø kulturhus 12.7. REINERTSEN har hatt stål- og betongarbeidene på begge byggene.

Noen mindre arbeider gjenstår. Disse utføres av Bodø-kontoret i de nærmeste ukene. Prosjektet ferdigstilles totalt i oktober 2014.

«Midt i sentrum skal vi bygge Bodøs nye kulturkvartal – den største utbyggingen i kommunens historie. Vi skal skape en helt ny bydel med to kulturbygg, parkeringshus og store uterom».

Mer kan du lese på den offisielle nettsiden til byggeprosjektet: http://www.kulturkvartalet-bodo.no/

Bengt Brobakk,
prosjektleder.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: