Slik får du jobb i en populær ingeniørvirksomhet

«Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode!»

I Aftenposten 5.5.2013 kunne vi lese at vårt konsern REINERTSEN AS har klatret sju plasser på karrierebarometeret og hatt en økning i attraktivitet på hele 16 % det siste året.

Det er ikke bare på karrierebarometeret vi har klatret de siste årene. Vi har også hatt en solid vekst i antall ansatte, resultat og nye markedsområder. REINERTSEN AS består nå av 2500 medarbeidere som sammen leverer alt fra avansert offshoreteknologi, infrastruktur og bygg til rådgivende ingeniørtjenester. Vi er veldig stolte av våre solide, handlekraftige og kompetente medarbeidere. REINERTSEN er 100 % familieeid, og vi har beholdt våre familieverdier, samtidig som vi prosjekterer signalbygg og utvikler morgendagens offshoreteknologi.

REINERTSEN AS har vekstambisjoner og under følger noen gode råd til dem som ønsker å bli en del av vårt konsern.

REINERTSEN er en internasjonal og tverrfaglig aktør innen markedsområdene olje og gass, entreprise, arkitekt og rådgivende prosjektering. Selskapet ekspanderer stadig både nasjonalt og internasjonalt. Vi ser derfor etter ingeniører med solid faglig kompetanse, og våre søkere må gjerne ha internasjonal erfaring. Interesse og evner for tverrfaglig samarbeid er svært viktig for å trives og lykkes i vårt unike fagmiljø. Nils Arne Eggen sier det ganske enkelt; «Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode!»

Som søker må du være i stand til å vise at du kan jobbe med mennesker som har en annen fagkompetanse og bakgrunn enn din egen. Å være nysgjerrig på tverrfaglig samarbeid og det å kunne se verdien av å følge et prosjekt fra tidligfaseplanlegging til utførelse og vedlikehold er egenskaper og interesser vi ser etter hos våre søkere.

En god søknad om jobb i REINERTSEN må inneholde søknad, CV og karakterer.

Når vi leser søknader er vi opptatt av å kartlegge den formelle kompetansen, men det er også viktig å synliggjøre andre interesser og ferdigheter. Er du tillitsvalgt i borettslaget? Har du spilt aktivt i band siden du var 15? Våg å vise oss hvem du er! De beste søknadene skiller seg ut ved at de er velskrevne, når personlig egnethet og fagkompetanse beskrives med konkrete eksempler og når søknaden er utformet med en tydelig motivasjon for å jobbe i REINERTSEN AS.

Når kandidater har gjort seg kjent med bedriften vår, for eksempel ved å lese ansatthistorier eller sette seg inn i prosjektene vi jobber med, er dette også noe vi registrerer som positivt.

I økende grad bruker vi sosiale medier for å kommunisere med potensielle kandidater, blant annet gjennom vår LinkedIn-profil som har mer enn 3400 tilhengere. Kandidater som har oppdaterte LinkedIn-profiler med gode nettverk gir oss et bedre bilde av fagpersonen bak, spesielt når profilen viser til konkrete prosjekter, resultater og anbefalinger.

I en skriftlig søknad til REINERTSEN AS kan du gjerne trekke frem tre punkter som begrunner hvorfor vi bør ansette deg. Vi ser etter kandidater som er faglig kompetente, men i tillegg har mot til å se opp og frem, som våger å komme med nye ideer og tør å utfordre vårt miljø til å bli enda bedre.

Bli inspirert av våre ansatthistorier eller Mikaela som fikk jobb i REINERTSEN via Twitter.

Sjekk ut om vi har en ledig stilling som passer din kompetanse og dine ambisjoner under ledige stillinger på reinertsen.no eller ta direkte kontakt med meg på LinkedIn eller Twitter. Jeg gleder meg til å snakke med deg.

Lucie Kathrine Sunde-Eidem
HR-Ansvarlig DEAL

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: