Bygging av Thora Storm videregående skole

Thora Storm vgs. Illustrasjon: Konkurranseutkast av HUS Arkitekter AS.

Thora Storm vgs. Illustrasjon: HUS Arkitekter AS (konkurranseutkast).

REINERTSEN har signert kontrakt med Sør-Trøndelag fylkeskommune om bygging av Thora Storm videregående skole.

Thora Storm ligger på Kalvskinnet i Trondheim sentrum. Prosjektet ble utlyst som en pris- og designkonkurranse som REINERTSEN vant sammen med samarbeidspartnerne HUS arkitekter AS, Argon Elektro, Hamstad og K. Lund AS.

Etter gjennomført forprosjekt ble totalentreprisekontrakten signert 5. juli. Overlevering av skolen er medio desember 2014.

Prosjektet består av rehabilitering av et vernet skolebygg på 2 300 m² BTA og et nybygg på 10 600 m² BTA. Det er en sentrumsnær og trang byggeplass. I kjelleren skal det være idrettshall, noe som betyr at vi må grave ned til 10 meter under bakken i en spuntet byggegrop.

Arbeidene startet 1. juli med riving av eksisterende skolebygg, og vi er nå klare for å starte spunte- og gravearbeidene.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: