Styrt praksis og sommerjobb

Vegar kombinerer styrt praksis fra HiST med sommerjobb på Marine Harvest-prosjektet.

Vegar kombinerer styrt praksis fra HiST med sommerjobb på Marine Harvest-prosjektet.

Vi har fått brev fra enda en sommerjobber! Vegar Murvold er 22 år gammel og kommer fra Åfjord. Til daglig studerer han til å bli ingeniør innen Bygg og miljø på Høgskolen i Sør-Trøndelag, hvor han til høsten starter på tredjeåret. I sommer har han hatt sommerjobb på Valsneset i Bjugn hvor REINERTSEN er stor aktør i byggingen av fiskeforfabrikk for Marine Harvest.

«Jeg har kombinert faget ‘styrt praksis’ på HiST med sommerjobb hos REINERTSEN i sommer. I løpet av sommeren har jeg beregnet teoretiske mengder betong, forskaling og armering, organisert retur av forskalingsutstyr, bestilt betong og deltatt i produksjonsarbeidet.

Faget ‘styrt praksis’ stiller en del krav til hva perioden skal inneholde, og her har REINERTSEN lagt godt til rette for at jeg skulle få til å gjennomføre kurset. Jeg har hatt en variert, interessant og veldig lærerik praksis hos REINERTSEN.

Erfaringen jeg har fått her i sommer vil være svært nyttig å ta med seg tilbake til skolebenken og etter hvert i yrkeskarrieren, så takk til dere alle på kontoret på Valsneset!»

Vi ønsker Vegar lykke til med sisteåret på HiST og håper vi ser ham snart igjen. Takk for innsatsen!

Les om de andre sommerjobberne i REINERTSEN her.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: